Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

No7

I förra veckan var jag på ett superfint event på Strandvägen 7 där No7 presenterade sin uppdaterade makeupkollektion. Det fanns allt från foundations till ögonpennor och mascaror. Det jag fastnade lite extra för är att deras pennor hade en inbyggd pennvässare som man man fick fram genom att plocka bort bakdelen på pennan! Sen fanns det ögonskuggspennor i en massa fina färger som verkligen satt som berget.

______________________________________

Last week I was at a super nice event on Strandvägen7 where No7 unveiled their updated makeup collection. There was everything from foundations to eye pencils and mascaras. One thing I liked a little extra was their pencils which had a built-in sharpener that was located in the rear side of the pen.  There was also eye shadow pencils in lots of pretty, long lasting shades.

 

IMG_3371IMG_3365 IMG_3367 IMG_3368 IMG_3366

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!