Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN BOOSTERS

Hej på er! Jag vet att jag tjatar om skin boosters men jag tycker verkligen att det är en superbra behandling om man vill återfå lyster och volym till huden. Väldigt bra nu när vintern kommer och den behöver en exra boost! Ni kan läsa mitt andra inlägg här, där jag beskriver den mer utförligt. Just nu har Stureplanskliniken ett erbjudande där man får göra 3 stycken kombinationsbehandlingar – Restylane Vital Light Skinboosters och en Milk Peel – för priset av 2, vilket gör att man sparar 5000kr. Om ni vill läsa mer om när jag testade kombinationsbehandlingen kan ni läsa det här. Före och efter bilderna nedan är inte på mig men här här kan man tydligt se vilken subtil, fin skillnad det kan bli!

________________________________________

Hello guys! I know I’m nagging on about skin boosters treatment but I really think its a good thing to do if you want to regain glow and volume to the skin. Also extra nice when winter is approaching and you need an extra skin boost! You can read my other post here, where I describe it more detailed. Right now Stureplanskliniken has an offer where you get to do 3 combination treatments Restylane Vital Light Skinboosters and Milk Peelfor the price of 2, which means that you save 5000kr. If you want to read more about when I tested the combination treatment you can read about it here. The before and after photos below are not at me but here one can see very clearly the how subtle, and nice the result is!

beforeafter

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha tack så mycket, vad glad jag blir:D Det är så mycket i kombination som motverkar rynkor. Bra hudvård är grunden men om man kännr att det inte fungerar så är ju nästa steg botox och fillers – om man nu är öppen för att använda sig av det. Det finns även en behandling jag skrev om i bloggen idag som heter PRP som ger väldigt fina resultat på hyn. Men det är så individuellt med vilka förutsättningar man har och vilka resultat man förväntar sig. Kanske ett jättetråkigt svar haha? Kram <3

    Susanne Barnekow 2015-10-22 20:45:26
    Svara
  • Yeeeeaaa, taaaack!!! Lav ur blog! Kan du också rekomendera nåt mot rynkor,som verkligen fungerar ?

    Nat 2015-10-07 23:22:53
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!