Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INGENIOUS

Den här produkten från Invisible Heel är verkligen makalöst enkel och smart. Man kör bara in dem i sina vanliga skor och växer sedan några extra centimeter på längden. De som är högst kan man dock inte lägga in i skor som har lågt skaft, då man kommer för högt upp, men de lägre funkar utmärkt. Finns att köpa på Kicks.

______________________________________

This product from Invisible Heel is incredibly simple yet smart. You just put them in your regular shoes and then grow a few extra centimeters in hight. You can’t put the highest ones in shoes with low shafts but the lower version works great. Available at Kicks.

IMG_3230

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!