Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FACE MASSAGE

Body Shops nya hudvårdsserie bygger på fröoljor som ska friska upp huden, vårda och mjukgöra, ta fram lystern och dämpa hudens tecken på åldrande. Jag gillar starkt att en del av intäkterna från Oils of Life-serien går till att plantera frön i Amazonas, som ska hjälpa till att skydda den biologiska mångfalden. Hur som helst så använder jag den här lilla massagerollern i ansiktet, tillsammans med oljan, vilket är superhärligt!

_____________________________________

Body Shops new skincare line is based on seed oils that promises to refresh the skin, nourish and soften, bring out the glow and reduce the skin’s signs of aging. I like that a part of the revenues from the Oil of Life Series goes to planting seeds in the Amazon, which will help to protect biodiversity. Anyway, I use this little face-massage-roller along with the oil, witch is super nice!

 

IMG_3234IMG_3233 IMG_3354

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du kan köpa den på Body Shop och den kostar 175 kr. 🙂 Kram

    Susanne Barnekow 2015-10-08 11:24:25
    Svara
  • Hej! Massagerollern ser riktigt härlig ut, var kan man få tag i den? Tack!

    Lisa 2015-10-08 11:07:38
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!