Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOLDEN MILK

Har ni hört talas om golden milk förut? Det är tydligen en ny trendig hälsodryck där den magiska ingrediensen är gurkmeja. Jag köpte en på Blueberry häromdagen och dog så god den var! Jag hittade ett recept på bästa Anjas blogg, här, men jag var lite för lat för att orka göra den där pastan och sen glömde jag tillsätta kokosolja haha. Så nu höftade jag bara lite…blandade hälften/hälften osötad mandel- och havremjölk, gurkmeja, ingefära, kanel, kardemumma och lite honung och värmde den på spisen. Inte lika god som den från Blueberry, men helt ok. Varning för gula tänder och tunga bara och se för guds skull till att det inte skvätter på dina kläder haha.

___________________________________________

Have you ever heard of golden milk before? Apparently it’s a new trendy health drink where the magic ingredient is turmeric. I bought one at Blueberry the other day and died a little because it was so delicious! I found a recipe on Anja’s blog, here, but I was a bit too lazy to make the paste and then I forgot to add the coconut oil haha. So now I did a sloppy version where I mixed half / half unsweetened almond and oat milk, turmeric, ginger, cinnamon, cardamom and a little honey and warmed it up on the stove. Not as good as the one from Blueberry but quite ok.

 

IMG_3240

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!