Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOLDEN MILK

Har ni hört talas om golden milk förut? Det är tydligen en ny trendig hälsodryck där den magiska ingrediensen är gurkmeja. Jag köpte en på Blueberry häromdagen och dog så god den var! Jag hittade ett recept på bästa Anjas blogg, här, men jag var lite för lat för att orka göra den där pastan och sen glömde jag tillsätta kokosolja haha. Så nu höftade jag bara lite…blandade hälften/hälften osötad mandel- och havremjölk, gurkmeja, ingefära, kanel, kardemumma och lite honung och värmde den på spisen. Inte lika god som den från Blueberry, men helt ok. Varning för gula tänder och tunga bara och se för guds skull till att det inte skvätter på dina kläder haha.

___________________________________________

Have you ever heard of golden milk before? Apparently it’s a new trendy health drink where the magic ingredient is turmeric. I bought one at Blueberry the other day and died a little because it was so delicious! I found a recipe on Anja’s blog, here, but I was a bit too lazy to make the paste and then I forgot to add the coconut oil haha. So now I did a sloppy version where I mixed half / half unsweetened almond and oat milk, turmeric, ginger, cinnamon, cardamom and a little honey and warmed it up on the stove. Not as good as the one from Blueberry but quite ok.

 

IMG_3240

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind