Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EYELASH PRIMER

Det här är en produkt jag aldrig testat tidigare. En ögonfransprimer. Jag har använt den på mitt vänstra öga och sedan har jag lagt ett lager mascara ovanpå det. På det andra ögat har jag lagt två lager mascara. Trots att resultatet blev väldigt likt så måste jag säga att jag gillade den. Det var på något sätt enklare att få till det. Den kommer från Benefit och finns att köpa på Sephora.

____________________________________

This is a product I have never tried before. A eyelash primer. I have used it on my left eye, and then I added one layer of mascara on top of it. On the other eye, I have applied two coats of mascara. Although the results are very similar, I must say that I liked it. It was somehow easier to get there. It comes from Benefit. It comes from Benefit and you can buy it at Sephora.

IMG_3058IMG_3063 IMG_3060

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!