Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COLOR SWITCH

Alltså den här lilla prylen är verkligen genial! Det är en svamp som man drar penseln i när man vill byta färg på till exempel sin ögonskugga. Den lilla svampen i mitten ska blötas så att man kan doppa penseln när man ska jobba med våt ögonskugga. Normalt sett är mina händer alldels fläckiga när jag sminkat mig men nu behöver de inte se ut så längre haha! Den finns bland annat att köpa här.

_________________________________________

Wow, this little gadget is really ingenious! It’s a fungus on which you drag you makeup brush when you want to change the shade you are working with. The small sponge in the middle is meant to be soaked so that you can dip the brush when working with wet eyeshadow. Normally my hands are covered with eye shadow and blush but now they don’t need to look like that anymore haha.
IMG_3092

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!