Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROWNISH

Har aldrig anvnänt brunt nagellack eller läppstift tidigare. Nu matchade jag brunskuggade ögon utan mascara med bruna läppar och naglar. Gillar ni? Nagellacket kommer från Idun och heter ”Granat” och läppstiftet kommer från H&M och heter ”So Cocoa”.

_____________________________________

I have never used brown nail polish or lipstick before. Now I matched brown shaded eyes without mascara with brown lips and nails. Do you like it!? The nail polish comes from Idun Minerals and is called ”Grenade” and the lipstick comes from H & M and is called ”So Cocoa”.

IMG_3222 IMG_3219 IMG_3218 IMG_3221

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!