Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNDAY WORK OUT

Herregud vad trött jag är nu…nära på att somna medan jag skriver haha. Idag var jag och tränade på Kampsportslabbet med Mira och Fannie. Jag har som vanligt glömt bort att tala om en sak…jag ska ta över träning & hälsosidan i Plaza Kvinna! Hurra!! Känns som att det går hand i hand med skönhet och det är verkligen något jag tycker är riktigt skoj! Jag ska testa lite olika träningstyper till nr1 och Mira ska vara med på en liten intervju. Nä, nu ska jag nog ta mig en liten tupplur….innan jag sätter mig och jobbar igen.. Puss på er

_________________________________________

I’m so god damn tired now… close to falling asleep while I’m writing haha. Today I worked out at Kampsportslabbet with Mira and Fannie. As usual, I have forgotten to tell you something I am going to write the sport & health pages for Plaza Woman! Hooray!! It feels like it‘s really close to beauty and it’s certainly something I find interesting and fun! For the issue nr1 2016 I am trying out some different workouts and I am doing a small interview with Mira. Well, now it’s time for me to take a short nap before I have to continue working again… xoxo
 IMG_3189 kopiaIMG_3188 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind