Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNDAY WORK OUT

Herregud vad trött jag är nu…nära på att somna medan jag skriver haha. Idag var jag och tränade på Kampsportslabbet med Mira och Fannie. Jag har som vanligt glömt bort att tala om en sak…jag ska ta över träning & hälsosidan i Plaza Kvinna! Hurra!! Känns som att det går hand i hand med skönhet och det är verkligen något jag tycker är riktigt skoj! Jag ska testa lite olika träningstyper till nr1 och Mira ska vara med på en liten intervju. Nä, nu ska jag nog ta mig en liten tupplur….innan jag sätter mig och jobbar igen.. Puss på er

_________________________________________

I’m so god damn tired now… close to falling asleep while I’m writing haha. Today I worked out at Kampsportslabbet with Mira and Fannie. As usual, I have forgotten to tell you something I am going to write the sport & health pages for Plaza Woman! Hooray!! It feels like it‘s really close to beauty and it’s certainly something I find interesting and fun! For the issue nr1 2016 I am trying out some different workouts and I am doing a small interview with Mira. Well, now it’s time for me to take a short nap before I have to continue working again… xoxo
 IMG_3189 kopiaIMG_3188 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!