Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SLOW

Jag var så slut efter den här veckan så även fast jag var riktigt sugen på att hitta på nåt igårkväll så slutade det med att jag och syrran kollade film. Idag tog vi en liten hudnpromenix och köpte bröd på Vallhallabageriet. De kan ha vara världens godaste bröd! Min snygga jacka kommer från Maison Scotch.

_______________________________________

I was so exhausted after this work week, so even though I felt like going out last night I ended up having a movie night with my sister. Today we took a small walk with my dog and bought some bread at Valhalla bakery. They may have the world’s most delicious bread! My jacket comes from Maison Scotch.

IMG_3174IMG_3173

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!