Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRAND HOTEL

Jag har ju glömt att berätta att jag och min kille bor på Grand Hotel inatt. Jag ska nämligen testa övernattning och SPA till Plaza Kvinna nr12. När vi kom hit gick vi och tränade,  sen åt vi middag i Cadierbaren och nu ligger jag i sängen och jobbar efter världens mysigaste promenad i gamla stan. Imorgon blir det hotellfrukost, träning och behandling. Så lyxigt!

______________________________________

I have forgotten to tell you that me and my boyfriend are staying at Grand Hotel tonight. The reason is that I am doing a SPA-test for Plaza Woman nr12. When we came here worked out, then we had dinner in Cadierbaren and now I am laying in bed working after the coziest stroll in old town. Tomorrow we will enjoy the hotel breakfast, a work-out in the gym and a spa-treatment. So luxurious!

IMG_3127

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!