Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CORAL

Jag tycker H&Ms nya makeup-linje är så snygg! En favorit är det här fina rouget i färgen Coral. Nu överdrev jag lite med mängden för det syntes inte så bra på bilden annars.

_________________________________

I really like H&Ms new makeup-line! A favourite as this blush in the shade Coral. I exaggerated a bit with the amount because it was hard to see the color otherwise.

IMG_3103

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Haha, visst är den fin?! Älskar den! <3

  Susanne Barnekow 2015-10-06 12:50:52
  Svara
 • För mycket rouge? Kan det bli det? Äsch. Jättefin färg, skulle kunna köpa den.

  Annika 2015-10-06 12:39:53
  Svara
 • Vad du är gullig!!:D Tack! För ett litet tag sedan skrev jag om en concealer jag gillar, som jag inte tycker lägger sig i vecken som andra produkter kan göra.(http://susannebarnekow.se/blog/2015/09/concealer ) Jag är ju ingen makeupartist så har tyvärr inget klockrent svar…men jag skulle säga att om du inte har så mycket att täcka och bara vill jämna ut hudtonen så är det bra att gå på en väldigt lätt täckning för att undvika att den lägger sig i vecken. Kanske kan ett tunt lager mineralfoundation fungera bra? Så svårt när jag inte sett dig heller:) Jag skulle rekommendera att du går in på Kicks eller någon motsvarande butik som är kunniga inom makeup och fråga vad de skulle rekommendera för typ av produkt. Då kan du också testa på plats och se vad som funkar bäst. Hoppas att du blev lite klokare i alla fall:) Ha det fint och tack för att du läser min blogg! Kram S

  Susanne Barnekow 2015-10-04 22:41:45
  Svara
 • Som alltid ser du strålande ut!! Vilken concealer använder du? Jag har rynkor i panan,samt ganska synliga nasolabialveck.. Pleeease, kom med tips. Skulle uppskatta det jättemycket. Tack i förfäg!:)

  Nat 2015-10-02 19:13:10
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!