Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MATTE/GLOSSY

Jag testade att göra en enkel fast lite annorlunda lackning hemma häromdagen. Jag tog ett vitt vanligt lack och ett matt ljust beige, båda från Essie. Tack vare att de låg så nära i nyans kunde jag ganska enkelt göra lite olika former, utan att det blev fult i kanterna. Jag har bara använt den vanliga penseln. Vad tycker ni? Ni får bortse från att mina nagelband ser förskräckligt torra ut haha.

____________________________________

I made a simple but slightly different nailpolish at home the other day. I choose a normal white polish and a matte light beige, both from Essie. Because they were so close in the shade, I could quite easily make different forms, without getting ugly edges. I’ve only used the nail polish brush. What do you think? Please ignore the  my cuticles which looks awful haha.

IMG_3047IMG_3048 IMG_3045  IMG_3049

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Haha du har helt rätt, måste börja polera! Tack för tipset:) kram

  Susanne Barnekow 2015-10-02 15:38:44
  Svara
 • Tjusig lackning!
  Petig som jag är med naglar (mest mina egna) skulle jag slå ett slag för en polerfil alternativt ett ridgefiller lack till dina för att jämna ut ränderna i nageln.

  Annika 2015-09-30 14:35:01
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!