Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CONCEALER

Den här concelaern från Sisley är speciellt anpassad att användas runt ögonområdet. Det är verkligen en jättebra produkt och till skillnad från de flesta andra concealers jag testat så lägger den sig inte i rynkorna efter ett tag. Den återfuktar ordentligt och sitter på plats hela dagen. Jag har applicerat den under mitt högra öga.

___________________________________

This concealer from Sisley is especially designed to be used around the eye area. It’s a great product, and unlike most other concealers I’ve tested it won’t layer up in your wrinkles after a while. It moisturizes and stays in place all day. I have applied it under my right eye.

IMG_3055IMG_3062 IMG_3057

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!