Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRP

Nu är det snart dags för min tredje hårbehandling och min andra ansiktsbehandling med PRP, på Nordic Hair Clinic. Vad är då PRP? Ni kanske känner igen det bättre om jag säger vampyrbehandling? Jag tror att den blev känd genom att Kim Kardashian utförde en i sin realityserie. Det går i alla fall ut på, att man i en maskin, centrifugerar ditt blod så att det skiktar sig. Sedan injiceras den genomskinliga vätskan ytligt i huden genom en mängd små stick. I ditt eget blod finns nämligen en slags reparationsvätska som kroppen använder vid t.ex småsår muskelskador etc. Denna har en väldigt positiv inverkan på våra celler och kan användas till att förbättra hårväxt och hudkvalitét. Ni kan läsa en massa mer om det här. Jag är inte klar med min utvärdering ännu då man rekommenderas att utföra 3st behandlingar innan man kan förvänta sig resultat. Gällande håret så tar det längre tid då det handlar om att man ska påverka hårsäcken, så där får man vänta ca 6mån. Jag har endast gjort en ansiktsbehandling och det jag kunnat se är en viss förbättring av mina porer. Det ska verkligen bli jättespännande att se hur resultatet blir och jag håller er givetvis uppdaterade!

 

____________________________________

 
 Now it’s almost time for my third hair treatment and my second facial treatment with PRP, at Nordic Hair Clinic. Then you might wonder what PRP is? You may recognize it better if I say ”vampire treatment”? I think the name got out through Kim Kardashian, when she performed one in her reality show. You perform the treatment by first spinning your blood in a machine, which makes it stratify. Then you inject the transparent liquid superficially in your skin. Your our own blood contains a sort of repair fluid that the body uses for injuries such as muscle damage, wounds etc. This has a very positive effect on our cells and can be used to improve hair growth and skin quality. You can read a lot more about it here. I’m not done with my evaluation yet because they recommended 3 treatments before you can expect results. Regarding the hair it will also take longer, because it affects the roots,  so you need to wait at least 6months. I’ve only done the facial treatment once and I can see a slight improvement of my pore size. It’s certainly going to be exciting to see the results, and of course I’ll keep you updated!

 

IMG_2879 kopia
På den här bilden har jag bedövningssalva i hårbottnen. Sen var de snälla och satte en scarf över så jag blev lite finare haha. DSC01093

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] Nordic Hair Clinic och gjorde en PRP behandling! Ni kan läsa mina tidigare inlägg om behandlingen här, här och här. Jag gjorde i ansiktet och lite i håret och nu väntar jag på att mina små […]

  PRP TREATMENT - Susanne Barnekow 2016-05-17 12:32:47 http://susannebarnekow.se/2016/05/prp-treatment/
  Svara
 • […] fått i mitt hår. För er som missat mina andra inlägg och vill veta mer om PRP kan ni läsa det här. Jag är inte helt klar med min utvärdering av ansiktet då man rekommenderas att utföra 3st […]

  NORDIC HAIR - Susanne Barnekow 2016-04-08 08:36:32 http://susannebarnekow.se/2016/04/nordic-hair/
  Svara
 • […] i mitt ansikte. Ni kan läsa mitt tidigare inlägg där jag beskriver mer om behandlingen här. Efter första märkte jag inte så mycket men nu måste jag säga att det känns riktigt bra! […]

  Susanne Barnekow » PRP - Susanne Barnekow 2015-10-22 10:32:45 http://susannebarnekow.se/blog/2015/10/prp-2
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!