Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ABSOLUT ART

I förra veckan var jag på vernissage för Absolute Art. Det är ett  koncept som bygger på att man vill göra konst mer tillgänglig. Det var en massa olika typer av konstverk som visades på vernissagen och jag ska faktiskt få hem en tavla. Kan ni gissa vilken? 😉 Ni kan läsa mer om Absolut Art här (klick!). Bilderna är tagna av Ivan Trip.

________________________________________

Last week I was at an art show hosted by Absolute Art. It’s a concept where they want to make art more accessible and affordable. A lot of different kinds of art work was shown at the event and I am actually waiting to get a painting delivered and mounted at home. Can you guess which one? 😉 You can read more about Absolut Art here (click!). The pictures are taken by Ivan Trip.

absolutart_mingel(2)2absolutart_mingel11absolutart_mingel69 absolutart_mingel51 absolutart_mingel42 absolutart_mingel45 absolutart_mingel17 absolutart_mingel4 absolutart_mingel3absolutart_mingel(2)1absolutart_mingel8 absolutart_mingel71

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!