Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EYE PRIMER

När jag såg och kände på den här ögonprimern från Youngblood hade jag höga förväntningar! Liten, praktisk förpackning och en härlig konsistens som lade sig som ett sammetslent täcke på ögonlocken. Tyvärr så fungerade den inte riktigt på mig…det är bara 1,5h mellan före och efterbilden. På den första bilden har jag lagt den på mitt vänstra ögonlock.

____________________________________

When got this eyelid primer from Youngblood, I had high expectations! Small, convenient packaging and a lovely texture which settled like velvet on my eyelids. Sadly it didn’t work for me … it’s only 1.5 hours between the before and after picture. In the first picture, I applied it on my left eyelid.

youngbloodeyes1

FÖRE:

eyes2

EFTER:

eyes3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!