Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY BOX

I fredags var jag ute i Bromma Blocks och besökte salongen Beauty Box. De har en himla massa spännande behandlingar och nu gjorde jag en portömning(det låter så ofräscht haha), en C-vitamin peel och en guldmask. Jag somnade flera gånger för det var så himla skönt och min hy känns så ren och fin nu! Om ni har vägarna förbi borde ni verkligen hoppa in och unna er en behandling. Perfekt shoppingpause;)

_______________________________

 This Friday I was at Bromma Blocks and visited the salon Beauty Box. They have a whole lot of exciting treatments and this time I did a pore cleanse, vitamin C peel and a golden mask. I fell asleep several times because it was so comfortable and my skin feels amazing now! If you are passing by, you should definitely treat yourself with a visit. Perfect shopping break;)

IMG_2962

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!