Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DISCOVERY KIT

Nu har Cicamed lanserat ett minikit som är perfekt att ha med på resan. Ni som läst min blogg ett tag vet att jag älskar miniprodukter, så för min del behövs ingen resa haha. Min favorit bland produkterna är rengöringen som är helt fantastisk! Den tar effektivt bort smink och smuts och doftar svagt av apelsin. Tydligen ska den stabilisera hudens ph-värde, återfukta, lugna och dämpa rodnad också. Kitet kostar 349 kr.

____________________________________

Now Cicamed launched a mini-kit which is a perfect to bring when you travel. Those of you who have read my blog for a while knows that I love miniature packaging, so I don’t really need a trip to enjoy them haha. My favorite product is the cleanser, which is absolutely amazing! It effectively removes makeup and dirt and smells faintly of orange. It promises to stabilize the skins pH-value, moisturize, soothe and reduce redness. The kit costs 349 SEK.

cicamed

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!