Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LUCIO SILLA

Vilken opera vi såg igår på slottet! Så vacker miljö, sång och helt otroliga kostymer designade av Wilhja. Innan föreställningen åt vi hamburgare på Barrels Burgers & Beer i gamla stan. Fick tipset av Emilia på redaktionen och herre jävlar vilka goda hamburgare! Vi tog till och med en efterrättsburgare med chokladkaka och glass haha. Nu ska vi snart bli upphämtade av Pål och Ebba, vi ska åka på stor födelsedagsfest utanför stan och kommer tillbaka imorgon. Puss på er!

 ______________________________________
What an opera we saw yesterday! Such a beautiful environment, vocals and incredible costumes designed by Wilhja. Before the show we ate hamburgers at Burgers & Beer Barrels in the old town. Got the tip from Emilia at Plaza Kvinna and the burgers were heavenly! We even ordered a dessert burger with chocolate cake and ice cream haha. Now we will soon be picked up by Paul and Ebba, we‘re going to a birthday party outside of town and will be back tomorrow. xoxo

luciosillaIMG_2978 kopia IMG_2973IMG_2980 kopia IMG_2974IMG_2976 IMG_2975

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!