Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PONYTAIL

Jag har ju väldigt ofta uppsatt, främst av den anledningen att det är så snabbt och lätt att styla. Sen är det ju snyggt också! Att tillägga så hade jag inget val igår, då jag inte hade orkat att tvätta håret haha. Nu ska jag göra mig iordning för jag och min kille ska iväg och kolla opera på slottet! Hoppas ni får en underbar fredagkväll. Puss

_______________________________

I often wear my hair up, pretty much because that it’s so easy to style it that way. A ponytail is both stylish and super simple! In addition I didn’t have any choice yesterday because I was lazy and hadn’t washed my hair haha. Now I’m getting ready for an opera at the Royal Palace. Wish you all a wonderful Friday night! xo

ponytail

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!