Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROW NOW

Jag har testat de här nya ögonbrynsprodukterna från Estee Lauder. Brow Now heter dem och består av en penna och en volumizing brow tint. Jag gillar verkligen båda två! Jag har målat båda brynen med pennan och på det vänstra brynet har jag även borstat på färgen. De kommer ut i butik 2 november och kommer kosta respektive 195 kr.

_______________________________________

I have tested these new eyebrow products from Estee Lauder. They are called Brow Now and consists of a pen and a volumizing brow tint. I really like both products! I have painted both brows with the pencil and on the left brow, I also brushed on the color. They will be available in stores from november 2 and will cost 195 sek.

 

IMG_2927 IMG_2924

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Grymma bryn!
    Jag ska spara ut mina så gott jag bara kan och sen boka en tid hos Benefit.

    Annika 2015-09-25 10:50:35
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!