Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SLOGGI

Igår morse var jag på ett supermysigt frukostevent på Nobis Hotell där Sloggi presenterade en massa sköna underkläder(med livstids garanti!). Man kunde även bli sminkad och få håret fixat men det hann ju så klart inte jag. Hade skrivit in fel tid i kalendern – jag är helt omöjlig haha. Senare idag ska jag bege mig till Bromma Blocks och göra en ansiktsbehandling på Beauty Box. Ska bli skoj att testa!

________________________________________

 Yesterday morning I was at a super cozy breakfast event at Nobis Hotel where Sloggi introduced a bunch of comfortable and pretty lingerie (with lifetime warranty!). You could also get your make-up done and your hair styled, but of course i didn’t have time to. I entered the wrong time in my calendar -I’m completely impossible haha. Later today, I am treating myself with a facial at Beauty Box which is located at Bromma Blocks. Looking forward to try that out! 

IMG_2891 IMG_2892IMG_2895 IMG_2893

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!