Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DOUBLE EXPOSURE

Smashbox har kommit ut med en ny pallet som heter Double Exposure. Visst är den fin?! Jag har lagt nr1 som en grundskugga, nr 2 runt ögat och nr3 har jag använt som en highlighter. Nu använde jag en torr borste när jag applicerade men tydligen ska man blöta den för att få ett mer intensivt resultat. Jag ska givetvis testa med blöt borste i ett annat inlägg så att ni får se skillnaden! Även med torr borste var pigmenten väldigt starka så det kan nog bli riktigt effektfullt! Kostar 380 kr.

______________________________________

Smashbox has come out with a new pallet called Double Exposure. Isn’t it pretty?! I added nr1 as a foundation shade, nr2 around the eye and nr3 I have used as a highlighter. This time, I used a dry brush when I applied the shadows but apparently you are supposed to add water to the brush to get a more intense result. I will of course give it a try in a separate post so that you can see the difference! Even with a dry brush the pigments where really strong so I bet the wet effect will be really intense. Costs 380 SEK.

IMG_2925 copy IMG_2900 IMG_2899 IMG_2897

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] förra veckan skrev jag ju om Smashbox nya palett, här. Nu lade jag ett smokey-eye med den blå och den rödbruna(som jag använde senast) fast nu doppade […]

    Susanne Barnekow » WET SMOKEY EYE - Susanne Barnekow 2015-10-01 08:37:39 http://susannebarnekow.se/blog/2015/10/wet-smokey-eye
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!