Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLUES

Jag känner att färgen blå kommer lysa upp den här hösten. Älskar ju bland annat blått nagellack(det här kommer från & Other Stories)! På lördag ska jag på en stor fest utanför stan och kände att jag behövde uppdatera min skogarderob. Så efter en jäkla massa letande hittade jag bland annat de här supernygga budgetvarianterna från Nelly. Superfina! Det enda är att vristbandet är lite kort så jag behövde göra ett par extra hål i dem. Man kan köpa dem här(click)!

____________________________________________

I feel that the color blue will be big this autumn. Love blue nail polish (this comes from & Other Stories)! On Saturday I am going to at a big party and felt I needed to update my shoe closet. So after a whole lot of searching, I found these gorgeous budget heels from Nelly. Very pretty! The only thing is that the ankle strap is a little short so I had to make a few extra holes in them. You can buy them here(click).

 

IMG_2911IMG_2903

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!