Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LASH SENSATIONAL INTENSE BLACK

Maybelline har nu lanserat en uppdaterad variant av deras Lash Sensational Mascara. Den utlovar nu svartare fransar genom intensivare pigment. Jag måste säga att jag tycker den är väldigt bra! Det går snabbt att applicera och ger fin volym och fördelning på fransarna. En ny favorit. Kostar 139 kr.

_____________________________________________

Maybelline has launched an updated version of their Lash Sensational Mascara. It promises blacker lashes by more intense pigments. I must say I think it’s a very good mascara! It’s quick to apply and gives great volume and separation of the lashes. A new favorite. Costs 139 SEK.

IMG_2861  IMG_2863 kopia IMG_2864 kopia IMG_2865 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tusen tack! 😀 Jag har alltid haft ganska långa fransar men de blir så mycket finare när jag använder Neulash som jag köper från USA. Tycker att den man kan köpa i Sverige slutade funka när de ändrade formulan för några år sedan:) Kram S

    Susanne Barnekow 2015-09-23 21:02:52
    Svara
  • Du har så fina o långa fransar!:) Använder du något fransserum eller liknande?

    Sara 2015-09-23 17:51:47
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!