Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOLDEN

Jag gjorde en ögonmakeup med Makiashs ögonskugga, Satin Cream Eyeshadow i nyansen Bronze. Jag älskar färgen men det var klurigt att få ett jämnt resultat då jag upplevde att den flöt runt. Jag jämnade till kanterna med en ljus skugga och lade en guldig eyeliner från By Terry i vattenlinjen, ovanpå övre ögonfranslinjen och lite i den yttre kanten. Jag har inte applicerat någon mascara över.

_________________________________________

I applied an eye makeup with Makiashs eyeshadow, Satin Cream Eyeshadow in the shade, bronze. I love the color but it was tricky to get a smooth result. I smoothed the edges with a light shadow and applied a golden eyeliner from By Terry in the water line, on top of the upper lash line and a little of the outside edge. I have not applied any mascara.

IMG_2728 kopiaIMG_2730 IMG_2729

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!