Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÖST

Aah det är så mysigt med hösten! Igår var jag och Ebba ute på en lång krispig höstpromenad i eftermiddagssolen och idag är det ju helt fantastiskt ute…kanske till och med blir en frulle i solen någonstans! Gud vad jobbigt käck jag låter, förlåt för det haha♥

________________________________________

Aah, it’s so cozy with fall! Yesterday me and Ebba went out on a long crisp autumn stroll in the afternoon sun, and today the weather is just amazing.. maybe we will even have breakfast in the sun somewhere! God I sound so peppy, sorry for that haha

IMG_2791

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!