Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EMITÉ MAKE UP

Emité Make Up har nu lanserat ett nytt läppstift, helt fritt från mineraloljor och cykliska silikoner. Jag har gjort ännu en dubbeltest och satt den klarröda som heter Dahl på höger sida och på vänster sida en mer rosatonad nyans som heter Cole. De är ganska lätta i täckningsgrad och innehåller mycket glans. Kostar 250 kr och säljs på emitemakeup.se

______________________________________

Emité Make Up has now launched a new lipstick, completely free from mineral oils and cyclic silicons. I have done yet another double test and applied the bright red shade called Dahl on the right and on the left the more pink toned shade named Cole. They give a pretty light coverage and contains lots of shine. It costs 250 sek and are sold at emitemakeup.se

IMG_2763 IMG_2774 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!