Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK OUT

Äntligen har jag kommit igång med träningen igen…det var nästan två månader sen jag var på gymmet. Körde igenom hela kroppen igår och kan knappt gå idag haha. Alla mina kläder kommer från Casall och byxorna är från deras senaset kollektion som heter ”Own Your Expression”.

_________________________________________

Finally I have started working out again … it was almost two months ago since I been at the gym. I did a full body work out yesterday and today I can barely walk haha. All my clothes are from Casall and the pants are from their latest collection called ”Own Your Expression.

IMG_2753 gym

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!