Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FUEGUIA POP-UP

Igår var jag i Fueguias pop-up butik i Sturegallerian och valde ut en parfym. Om ni har vägarna förbi borde ni verkligen gå in och sniffa, helt fantastiska dofter. Jag blev alldeles kär i Xocoatl(vad nu i hela friden det betyder), får inte nog av den!

___________________________________

Yesterday I was in Fueguias pop-up shop in Sturegallerian and chose a perfume. If you are passing by, you really should visit and smell the absolutely amazing fragrances. I fell head over heels for Xocoatl (whatever the heck that means), just can’t get enough of it!

IMG_2768IMG_2765 IMG_2766 IMG_2767  IMG_2769 IMG_2770

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!