Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND!

Den här helgen känns verkligen välbehövlig, ska bränna av en massa jobb och sätta ihop lite nya inlägg till er. Jag ska även ta igen lite häng med mina tjejkompisar. Så med andra ord är planen att jag ska ta det relativt lungt…Har ni några skojsiga helgplaner? <3

______________________________________

This weekend is truly well needed, I am planning on working a bit and will be putting together some new posts for you. I will also catch up with my girlfriends…so in other words, the plan is to take it easy. Do you have any fun weekend plans? <3

b5d932109d42b4f59347324ab597c178

Pic found on Pinterest.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!