Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MASCARA x 2

Jag gjorde ett litet mascaratest med två olika mascaror samtidigt. På mitt högra öga har jag applicerat Viva La Divas, Dream Volume Mascara och på det vänstra har jag applicerat High Impact Mascara från Clinique. Viva La Divas mascara gav lite mer fördelning på fransarna men det tog en väldans tid att bygga upp volym och flera lager behövdes. Cliniques var däremot en tendens att klumpa ihop sig lite mer men det gick snabbare att få fram ett resultat. Jag skulle säga att båda hamnar på samma slutbetyg vilket blir 2,5/5 stjärnor. Tycker ni att det här är ett bra sätt att testa eller föredrar ni en åt gången?:)

__________________________________________

I did a little mascara test with two different mascaras simultaneously. On my right eye, I have applied Viva La Diva, Dream Volume Mascara and on the left I have applied High Impact Mascara from Clinique. Viva La Divas mascara gave a little more separation of the lashes but it took some time to build up volume and several layers were needed. Cliniques mascara had a tendency to clump up the lashes a bit more but at the same time I could get a quicker result and I only needed to apply two layers. I would say that both get the same final score, which will be 2.5 / 5 stars. Do you think this is a good way to test or do you prefer one mascara at a time? 🙂

 

IMG_2731IMG_2718 IMG_2732 IMG_2733  IMG_2720

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!