Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPONGES

Jag älskar Beautyblenders klassiska makeupsvamp och nu har det kommit ett par några nya produkter: Bling.ring, som kanske inte är så snygg haha, men det är faktisk väldigt bekvämt att ha svampen i den när man arbetar. Blotterazzi, är en helt ny typ av produkt som ska fräscha upp och avlägsna glans i huden. Den tvättbara svampen absorberar försiktigt överflödig olja, utan att förstöra makeupen.
De andra två produkterna är bara nya för mig och det är Micro.Mini, som inte helt oväntat är en minivariant av den vanliga svampen. Perfekt att exempelvis använda när jag jobbar in concealer under ögonen. Och slutligen en tvål som är anpassad för att rengöra makeupverktyg(glöm inte bort den rutinen för guds skull!) .

__________________________________________

I love Beautyblenders classic makeup sponge and now they are introducing a couple of new products: Bling.ring, which isn’t that pretty haha, but it’s actually very practical to have the fungus in it while working with it. Blotterazzi, is a completely new type of product to refresh and remove excess shine in your skin. The washable sponge gently absorbes excess oil without destroying the makeup.
The other two products are simply new to me and it’s Micro.Mini, which not surprisingly is a mini version of the regular sponge. Perfect to use, for example when I apply concealer under my eyes. And finally, a soap that is designed to clean makeup tools (don’t forget that routine for God’s sake!).

IMG_2655

IMG_2656

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand