Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPONGES

Jag älskar Beautyblenders klassiska makeupsvamp och nu har det kommit ett par några nya produkter: Bling.ring, som kanske inte är så snygg haha, men det är faktisk väldigt bekvämt att ha svampen i den när man arbetar. Blotterazzi, är en helt ny typ av produkt som ska fräscha upp och avlägsna glans i huden. Den tvättbara svampen absorberar försiktigt överflödig olja, utan att förstöra makeupen.
De andra två produkterna är bara nya för mig och det är Micro.Mini, som inte helt oväntat är en minivariant av den vanliga svampen. Perfekt att exempelvis använda när jag jobbar in concealer under ögonen. Och slutligen en tvål som är anpassad för att rengöra makeupverktyg(glöm inte bort den rutinen för guds skull!) .

__________________________________________

I love Beautyblenders classic makeup sponge and now they are introducing a couple of new products: Bling.ring, which isn’t that pretty haha, but it’s actually very practical to have the fungus in it while working with it. Blotterazzi, is a completely new type of product to refresh and remove excess shine in your skin. The washable sponge gently absorbes excess oil without destroying the makeup.
The other two products are simply new to me and it’s Micro.Mini, which not surprisingly is a mini version of the regular sponge. Perfect to use, for example when I apply concealer under my eyes. And finally, a soap that is designed to clean makeup tools (don’t forget that routine for God’s sake!).

IMG_2655

IMG_2656

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!