Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FULL RULLE

Jag har den där tiden på månaden just nu..när jag känner mig totalt omotiverad och min egerginivå är lika med NOLL. Jag är också sugen på någonting att äta…hela tiden. Det är helt sjukt hur det känns som att jag nästan förvandlas till en annan person. Någon tjej som känner igen sig haha? Hur som helst så är det ju svårt att ge efter för den där känslan när man måste jobba och stå i. Det är helt enkelt bara att ta ett hårt grepp om tygarna och rida genom stormen haha…

_______________________________________

I have that time of the month now.. when I feel totally drained and uncreative. I also have cravings for something to eat all the time. It‘s crazy how it kind of feels like I’m transforming into a different person. Any girl who recognize this haha? Anyway, it‘s hard to give in to that feeling when you have to work for a living. I just need to take a firm grip around the rains and ride through this storm haha…

IMG_2423

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tusen tack för dina gulliga ord:) Det ger mig mer motivation! Och vad glad jag blir att du gillade den:) Det är ju alltid lite klurigt med produktrekommendationer när det är så individuellt med makeup och hudvård. Ha det fint och tack igen för din fina kommentar! Kram S

  Susanne Barnekow 2015-09-17 09:50:37
  Svara
 • Jag kan definitivt förstå hur det känns! Jag blir alltid lite dov och omotiverad när hösten ligger runt hörnet. Jag älskar egentligen hösten med alla vackra färger och stundande tider inomhus med tända ljus, gamla filmer och varm choklad (eller ett glas rött) men samtidigt är det en så introspektiv tid för mig som jag alltid våndas för. Hang in there! Kram till dig.
  Ville också säga att jag fick mina Youngblood foundation mineral powders idag och har redan provat båda – Smaskens så fina de är!! Jag är så glad! Tack snälla för alla dina bra tips.

  Linda 2015-09-16 17:59:41 http://www.perlindesign.com
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!