Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TWIST UP MATTE

Till hösten har Isa Dora kommit ut med en massa fina, bäriga nyanser i deras twist-up matt lips serie. De är verkligen superhärliga i konsistensen! Jag har på mig den ljusare nyansen som heter Majestic Mauve, den andra heter Dark Velvet. Gillar ni? <3

_______________________________________

This fall Isa Dora came out with a lot of beautiful berry shades in their twist-up matte lips series. They are super lovely in texture! I wear the lighter shade called Majestic Mauve, the other one is called Dark Velvet. Do you like? <3

IMG_2667IMG_2662IMG_2664IMG_2663

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!