Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLOOM & BLOSSOM

I går var jag på en presslunch för varumärket Bloom & Blossom som nyligen lanserats på den svenska marknaden. Det kommer ursprungligen från England och är skapat av två kvinnor som ville ha naturliga produkter som kan användas av gravida och barn men som samtidigt fungerar. Produkterna har blivit hyllade i England och även fast jag varken är gravid eller har barn går det givetvis utmärkt att använda dem ändå:) Jag fick med mig ett ansiktsspray(som är underbart) och en spray för svullna fötter och vader – tydligen perfekt att ha med på resan.

___________________________________________

Yesterday I was at a press lunch for the brand Bloom & Blossom, which recently launched on the Swedish market. It originated in England and is created by two women who wanted natural products that could be used by pregnant women and children and at the same time gives results. The products have been celebrated in England and even though I’m neither pregnant or have children, it’s obviously perfectly fine to use the products anyways🙂 I brought with me a facial spray (which is wonderful) and a spray for swollen feet and ankleswhich is ideal to bring when traveling.

IMG_2637 IMG_2640IMG_2639

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!