Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND MAKEUP

Jag lade en ljus men samtidigt ganska färgstark ögonmakeup i lördags – genom att blanda ögonskuggorna Orange Peel från Make Up Store och Shangri-La från Face Stockholm. Sedan lade jag lite brun kajal, Clinique Skinny Stick, i vattenlinjen och längst ut i kanten(för att skapa en förlängning av ögat) och avslutade med They’re Real Mascara från Benefit. Min bas skapade jag med min Yougblood mineralfoundation och rouge från Nars. På läpparna har jag använt min favoritläppenna från Clarins.

____________________________________________

 I did a bright and quite colorful eye-makeup this Saturday. I mixed the eyeshadows Orange Peel from Make Up Store and Shangri-La from Face Stockholm. Then I added a little brown eyeliner, Clinique Skinny Stick, on the waterline and the outer part of my eyes (to create an extension of the eye) and finished with They’re Real Mascara from Benefit. I created my base with my Yougblood mineral foundation and blush from Nars. On my lips, I have used my favorite lip pencil from Clarins.

IMG_2629IMG_2626 IMG_2628 IMG_2641

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!