Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CELEBRATIONS

Uuuh den här måndagen är verkligen seg…Hade dock en kalaskul lördagskväll med 60-års firande och utgång. Nu ska jag springa ut med hunden och sen ska jag på en presslunch på DaySpa för Bloom & Blossom. I eftermiddag kommer ett inlägg på min lördagssminkning, så håll utkik:) Ses snart!

__________________________________________

Uuuh this Monday is really tough… I however, had a really fun Saturday night with 60-year celebration and then some clubbing. Now I’m about to go out with my dog and then I’m attending a press lunch at the DaySpa for Bloom & Blossom. This afternoon I will post my Saturday makeup on the blog, so keep a look out:) See you soon!

 

IMG_2617

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!