Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SATURRRDAY

Ledsen för dålig uppdatering igår…jobbade på redaktionen hela dagen och när jag kom hem kom min syster och mamma förbi och vi gick och handlade middag och hade mys. Idag ska jag jobba lite, träna och ikväll ska vi på Teddys mammas 60-års fest. Nu ska jag slänga i mig min frukost bestående av havreyoghurt, hemmagjord müsli, varma bär och banan. Och sen Roiboos te till det. Försöker dra ner på mitt kaffedrickande nämligen. Hörs sen! puss

________________________________________

Sorry for the lousy update yesterday…worked at the magazine all day and when I got home, my sister and mom came over and we had dinner and watched TV. Today I’m planning to get some work done, go for a jog and tonight we are celebrating Teddy’s mother’s 60th birthday. Now I’m about to eat my breakfast containing of oatmeal yogurt, homemade granola, hot berries and bananas. And then some Roiboos tea. Trying to cut down on my coffee drinking. See you later! xo

 

IMG_2611 kopia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!