Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRAND VOLUME LASH STYLER

Isa Dora lanserade nyligen Grand Volume Lash Styler mascara. Den utlovar storslagen volym och genom den speciella formen på borsten ska man komma åt fransarna från rot till topp. Det blev dock ingen fullträff hos mig. Jag tycker att det var lite klurigt att jobba med den kurvade borsten och hade svårt att få till ett jämnt resultat. Jag har sett att andra tycker mycket om den så för er som ändå vill testa den så kostar den 189 kr och finns bland annat att köpa här.

_______________________________________

Isa Dora recently launched Grand Volume Styler Lash mascara. It promises grand volume and the special shaped brush should access the lashes from root to tip. However, this was no hit for me. I found it a bit tricky to work with the curved brush and had difficulties on getting an even result. I have seen that there is a lot of people who likes it so for those of you who still want’s to try it, it costs 189 SEK and you can find it here.

IMG_2384IMG_2373 kopia IMG_2386

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hahah, det är inköpt på Zara Home för något år sen, tyvärr mer använt som ett smyckesfat eller för att lägga maskaror i hehe Ha en underbar helg fina du!! kram <3

  Susanne Barnekow 2015-09-11 14:31:07
  Svara
 • Strunt i maskaran!
  Vilket vackert askfat du har. Jag får lust att plocka fram en cigarett och sätta mig och röka bara vid åsynen av det vackra mönstret. Glad fredag!

  Annika 2015-09-11 14:26:09
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!