Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TO CONTRIBUTE

Idag ska jag lämna kläder och saker som Used-A-Porter ska hämta upp och skeppa ner till behövande flyktingar. Det är verkligen fantastiskt att se mängden, både företag och privatpersoner, som hjälps åt att bidra på olika sätt. Jag vet att det diskuteras huruvida det görs för att stärka både personliga och företags varumärken… Nu kanske det är så i vissa fall men jag anser att resultatet måste få vara det viktigaste. Man får inte glömma att vi är otroligt lyckligt lottade i Sverige och även fast man bara har möjlighet att bidra med lite, spelar det en betydande roll i slutändan.

 ________________________________________

 

Today Used-A-Porter is going to pick up and ship down clothes and other things I’m giving away to the refugees in need. It’s truly amazing to see the amount of both copanys and individuals who contributes in different ways. I know it’s debatable whether it is done to enhance personal and corporate image but even if it might be so in some cases, I believe that the outcome still have to be the most important thing. One must not forget that we are incredibly fortunate in Sweden and even though you’re only able to do a little, it’s always something.

Skärmavbild 2015-09-09 kl. 20.17.05

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!