Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHARLES WORTHINGTON

Imorse var jag på en pressfukost hos Polhem PR, där de presenterade hårvårdsvarumärket Charles Worthington, som nyligen lanserats på den svenska marknaden. Jag kommer ihåg det från när jag var en pubbig tånåring och besökte London med familjen. Då vet jag att vi ofta köpte med oss produkter hem. Det ska bli spännande att testa det nu och se vad de går för! Nedan ser ni bilder på två olika typer av styling. Stylisterna demonstrerade en lockteknik som jag aldrig sett tidigare. Man rullar en slinga runt fingrarna och sedan värmer man den ihoprullade delan med en platttång. Måste testa det där på mig själv! Produkterna finns att köpa på Åhléns.

__________________________________________

This morning I was at a press breakfast at Polhem PR, where they presented the haircare brand Charles Worthington, that recently launched on the Swedish market. I remember it from when I was a teenager and visited London with the family. I know that we often brought products home with us. Looking forward to testing them out now and see what they can do! Below you can see images of two different types of styling. The stylists demonstrated a curling technique that I had never seen before. You roll a loop of hair around your fingers and then heat it with a straightener. I need to test try that out on myself! In Sweden you can buy the products at Åhléns.

IMG_2557 IMG_2558 IMG_2559 IMG_2560 IMG_2561 IMG_2562

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind