Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WERK

När man reser iväg så hopar ju jobben upp sig en del…har hur mycket som helst att göra innan den här veckan är slut. Puuh. Det är bara att köra på och dricka en hinkvis med kaffe haha, tycker ju samtidigt att mitt jobb är så himla skoj:) (bilden är tagen i London och här har jag använt Nude Cushion från Isa Dora)

_____________________________________

When you go away for a couple of days, work really piles up…I have so much to do before this week is over. Puuh. Solution – drink bucket loads of coffee haha, I really do love my job at the same time:) (the pic is taken in London and I have used Nude Cushion from Isa Dora)

IMG_2481

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!