Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NUDE CUSHION

Nu lanserar Isa Dora en en ny foundation i kategorin ”cushion foundations”. Lancôme lanserade, som ni kanske vet, den första produkten i Sverige, Miracle Cushion, men nu presenterar alltså Isa Dora en mindre kostsam uppföljare. Finishen är väldigt lik den från Lancôme och ger ett väldigt naturligt resultat med mycket lyster. Kanske något mer täckande – på ett positivt sätt Den är även väldigt lätt att applicera, ger ett jämnt resultat och innehåller vårdande ingredienser som Vitis Vita, Aloe Vera och Vitamin E. Det som är så smidigt med Isa Doras variant är att innehållet i kudden är deras Nude Fluid Foundation, så när det börjar ta slut droppar man bara i mer. Jag tycker verkligen att den är kalasbra! Den kommer ut i butik v.39 och kostar 249 kr.

________________________________________

Isa Dora is now launching a new foundation in the category cushion foundations”. As you might already know, Lancôme was first out in Sweden with Miracle Cushion, but now Isa Dora presents a less expensive version. The finish is very similar to Miracle Cushion and gives a very natural result with lots of glow. Maybe it provides a bit more coverage – in a positive way. Its also very easy to apply and contains nourishing ingredients as Vitis Vita, Aloe Vera and Vitamin E. Whats very practical with the Isa Dora version is that you can refill the contents with their Nude Fluid Foundation. I really think it’s a great product, to the low price of 249 SEK.

 

IMG_2465 IMG_2466

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin! Jag har den ljusaste i Isa Doras, den är dock på gränsen till lite för ljus för mig, i Youngblood har jag Barely Beige, den är ganska perfekt för mig nu när det är vinter. Min hy går också åt det gula hållet så det borde passa dig också då! Isa Doras kan du ju att testa i butiken innan du käper kanske? Vet inte vilka fysiska som säljer Youngblood. Hoppas jag kunde svara på din fråga lite grann i alla fall:) Kram S

  Susanne Barnekow 2015-10-13 22:25:21
  Svara
 • Hej!

  Jag är sugen på att beställa hem denna eller Youngblood som du brukar använda. Men jag undrar vilka nummer du har i Isadoras och i Youngblood? För jag har samma ljushet/mörkhet i hyn som du och min hud går åt den gula hållet vet jag, men jag har svårt att avgöra om andras hy går åt ”rosa” eller ”gul”. Så undrar om du tror att dessa två i sånna fall kommer kunna funka för min hudton?:) Lite dålig formulering men hoppas du förstod vad jag frågade efter. 🙂

  Mvh Elin 🙂

  Elin S 2015-10-12 22:57:10
  Svara
 • Fin recension. Jag känner samma sak med foundations men vissa gillar jag, exempelvis Lancome teint visionnaire. Men nu har jag beställt Youngblood´s mineral foundation för din hy ser så fin ut i den. Hoppas att den blir lika fin på mig.

  Linda 2015-09-10 12:31:03 http://www.perlindesign.com
  Svara
 • Hej Sara! Oj, det visste jag inte. Då ska jag korrigera det i texten! Tack för att du talade om:) Med tanke på att det är samma foundation så kan du i princip få fram liknande eller samma resultat. Jag tycker skillnaden är att det är mycket enklare att applicera och hantera. Tycker personligen att det är lite krångligt med flytande när man ska hantera mängden samt fördelningen med en svamp, fingrar eller borste. Men det är ju en smaksak:) kram

  Susanne Barnekow 2015-09-09 19:44:11
  Svara
 • Hej! Vet inte om du menar på den svenska marknaden men Lancôme var inte först med cushion foundation det är en trend från Korea, tror Iope var först och har funnits ett par år 🙂 Annars bra recension 😀 Undrar bara eftersom det är samma foundation Nude Sensation tycker du det ger olika resultat om man applicerar från cushion versionen jämfört med från flaskan?

  Sara 2015-09-09 14:44:56
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!