Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KX LIFE

Innan jag åkte hem från London igår fick jag en 45 min lång ansiktsbehandling på KX Life, vilket är ett superfräscht, lyxigt spa och hälsocenter mitt i Chelsea. Där drack jag massor av pepparmintté(som för övrigt är det godaste jag smakat) och sen fick jag en Medik8 behandling med skön massage, rengöring, syrapeeling och fuktmask. Min hy känns verkligen utrensad och alldeles fantastisk nu.

_______________________________________

Before I left London yesterday I got treated with a 45 min long facial at KX Life, which is a luxurious spa and health canter located in the middle of Chelsea. I drank lots of peppermint tea (which by the way is the best I ever tasted) and then I got a facial treatment with a lovely massage, cleansing, acid peel and moisturising mask. Super lovely and my skin feel absolutely amazing!

 

IMG_2532IMG_2507

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind