Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KX LIFE

Innan jag åkte hem från London igår fick jag en 45 min lång ansiktsbehandling på KX Life, vilket är ett superfräscht, lyxigt spa och hälsocenter mitt i Chelsea. Där drack jag massor av pepparmintté(som för övrigt är det godaste jag smakat) och sen fick jag en Medik8 behandling med skön massage, rengöring, syrapeeling och fuktmask. Min hy känns verkligen utrensad och alldeles fantastisk nu.

_______________________________________

Before I left London yesterday I got treated with a 45 min long facial at KX Life, which is a luxurious spa and health canter located in the middle of Chelsea. I drank lots of peppermint tea (which by the way is the best I ever tasted) and then I got a facial treatment with a lovely massage, cleansing, acid peel and moisturising mask. Super lovely and my skin feel absolutely amazing!

 

IMG_2532IMG_2507

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!