HOME

Äntligen hemma men jag har lovat mig själv att åka tillbaka till London pronto. Det var väldigt länge sen jag var där och nu påmindes jag om hur fantastiskt det är! Igår kväll åt vi middag med hela Medik8-gänget på Kensington Hotel, jätte härligt ställe med kalasgod mat och drinkar. Här kommer en drös med bilder därifrån!

 ______________________________________

Finally home but I have promised myself to return to London pronto. It was a while ago since I was there but now I got reminded of how absolutely amazing it is. Last night the whole Medik8 crew had dinner at Kensington Hotel, super duper nice place with delicious food and drinks. Here’s a bunch of pics!

 

IMG_2534The-Kensington-Hotel-Exterior_gallery_imageIMG_2527IMG_2525 kopia IMG_2528 club-bar-restaurant-banner-3_hero_slide

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!