Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TOUCHDOWN LONDON

Aah nu är jag såå trött. Gick upp kvart över fem imorse och har varit igång hela dagen. Nu ska jag dock vila en stund så jag orkar med middagen ikväll. Vi tillbringade eftermiddagen på fantastiska The Roof Gardens i Kensington där Medik8 presenterade sin nya revolutionerande hudvårdsprodukt. Tyvärr kan jag inte berätta något om den förrän i nästa vecka, så håll ut! Jag ska även lägga upp fler bilder från The Roof Gardens vid ett senare tillfälle, måste tillbaka dit!

___________________________________________

Aah now I am soo tired. I went up at quarter past five this morning and have been working all day. Now, however, I’m about to get some rest before dinner tonight. We spent the afternoon on the stunning The Roof Gardens in Kensington, where Medik8 unveiled their revolutionary new skin care product. Unfortunately I can’t tell you anything about it until next week, so you have to hold out until then. I will also post more photos of The Roof Gardens in another post, I just have to go back there!

IMG_2489 IMG_2492

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!