Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RAINY SUNDAY

Det är ju underbart med fint väder men jag kan bli pirrigt lycklig av en regnig söndag. Då har man en ursäkt att bara vara inne och sova och mysa hela dagen. Idag ska jag dock packa och fixa en massa men det är ju bara mysigt när det regnar ute. Jag kommer inte ihåg om jag sagt det innan men jag åker till London imorgon bitti och kommer hem tisdag kväll. Företaget Medik8 ska nämligen lansera en ny produkt och då ska jag följa med och bevaka för Plaza Kvinna. Det är ett tight schema men jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade:)

______________________________________

Of course it’s fantastic when the weather is nice but I can really love a rainy Sunday. Then you have an excuse to just be inside and sleep and cuddle all day. Today, however, I am packing and organizing but the rain outside just makes it cozy. I don’t remember if I told you before but I am going to London tomorrow morning and will be back Tuesday evening. The reason for my trip is that Medik8 is launching a new product, and I’m reporting for Plaza Woman. It’s a tight schedule but I’ll do my best to keep you updated 🙂

 

IMG_2458

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!