Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOOR MUD MASK

Jag älskar verkligen en bra ansiktsmask och nu har jag testat Moor Mud Mask från Peter Thomas Roth. Den drar ut smuts, olja och orenheter samtidigt som den slussar ner fukt och vitaminer i huden. Resultatet ska ge minimerade porer, fina linjer och rynkor och en ren, återfuktad, strålande hy. Den 9,000 år gamla, handskördad leran kommer från de irländska hederna och är berikad med näringsämnen, essentiella mineraler och kraftfulla antioxidanter Masken innehåller även Hijiki sjögräs och vulkanisk aska som inehåller en massa godis för huden. Konsistensen är fantastisk och jag tycker att det är lite härligt att den är så svart. Den torkar inte heller vilken jag tycker är skönt, då jag inte gillar känslan av en stel mask över ansiktet. Huden känns verkligen jätteren och återfuktad efter användning. På Skincity kostar den 639 kr, vilket ju är en hel del, men den är väldigt dryg så en burk räcker länge.

__________________________________

I really love a good face mask and now I have tested Moor Mud Mask from Peter Thomas Roth. It drags out dirt, oil and impurities while it adds moisture and vitamins to the skin. The result is supposed to give minimized pores, fine lines and wrinkles and a clean, hydrated, radiant skin. The 9.000 years old, hand harvested mud comes from the Irish moors and is enriched with nutrients, essential minerals and powerful antioxidants The mask also contains Hijiki seaweed and volcanic ash that contains of a lot of skin candy. The texture is amazing and I think the black color is delightful. It doesn’t dry, which I think is nice, I don’t like the feeling of a stiff mask over my face. Afterwards my skin really feels clean and moisturized. On Skincity.se it costs 639 SEK, which of course is quite a lot, but the consistency makes it last a long time.
 IMG_2261 IMG_2262IMG_2267

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind